Četvrtak, 21. listopada 2021. 17:34
Radio Jelsa

Radio Jelsa

Audio, video i tekstualne sadržaje Radija Jelsa proizvodi Udruga za promicanje kulture "Jelsa".
O namaImpressum

Festival europske kratke priče ponovno će biti u gradu Hvaru ove godine! Grad Hvar ponosan je domaćin festivalu koji već 20 godina u Hrvatsku dovodi velika svjetska književna imena i pričama povezuje gradove i ljude.

Redikuli, merokuli i špetakuli - S1E2

Nedjelja, 23. svibnja 2021. 20:44

Pasali su izbori, sve se ništo smirilo, ali vajalo je komentirat ča se dogođalo po našemu mistu. 

U subotu, 22. svibnja zbio se u Hvaru važan događaj za Katoličku crkvu u Hrvatskoj i naše otoke, a to je bilo ređenje novog biskupa Hvarske biskupije. 

U emisiji "Rič poteštota" Radio Jelsa će ugostiti otočke načelnike i gradonačelnike, koji će nas izvijestiti što se događa i koje su novosti na području njihove općine. 

Lokalni izbori na otoku Hvaru 2021.

Četvrtak, 20. svibnja 2021. 17:00

Protekloga vikenda održani su lokalni izbori na području cijele Lijepe naše, a što se otoka Hvara tiče, neizvjesno je u samo jednoj općini.

Ministar zdravstva Vili Beroš rođeni je Jelšanin, a u subotu 15. svibnja upravo u Jelsi je cijepio svoje sumještane. 

ĐuBox - Eurosong edition

Utorak, 18. svibnja 2021. 12:33

Naša predstavnica na Eurosongu, Albina Grčić, za Radio Jelsu je komentirala suradnju s Branimirom Mihaljevićem na pjesmi "Tick-Tock" s kojom će nastupiti u Rotterdamu. Osvrnula se na njihovu dosadašnju suradnju, a isto je komentirao i naš cijenjeni autor Branimir Mihaljević.

Cijeli razgovor možete poslušati u Eurosong izdanju emisije ĐuBox:

 

Emisiju vodi i uređuje Đurđica Sarjanović.

Autor fotke: Borna Hržina

Polufinale Forske nogometne lige

Petak, 30. travnja 2021. 14:37

Radio Jelsa počela je s praćenjem sportskih događaja na otoku Hvaru, a posebno onog najvećeg događaja, Forske nogometne lige. 

U Muzeju Općine Jelsa se 9. travnja ove godine otvara izložba Jurja Dobrovića. Izložba je zajednički projekt Galerije umjetnina i Muzeja općine Jelsa. Riječ je o specifičnoj izložbi koja se događa u isto vrijeme na dvije adrese, a čije je sjeme posijao sam umjetnik.

Prema odluci Stožera civilne zaštite, u procesiji "Za križen" će ove godine moći pristupiti dvije grupe po 25 ljudi, uz naravno pridržavanje svih mjera koje preporučuju epidemiolozi.

Cijelu vijest o održavanju procesije "Za križen" poslušajte na našem SoundCloudu:

Page 1 of 3

Live Stream Radio Jelsa

Posjetitelji

Trenutni broj posjetitelja na stranici: 129