Petak, 14. svibnja 2021. 13:01

Mi smo Radio Jelsa i portili smo!

Autor teksta: Ponedjeljak, 29. ožujka 2021. 17:39 2730

Dragi naši čitatelji, 

dočekoli smo i tin don u kojemu Radio Jelsa kreće sa emitironjen! Nismo siguri kako bismo drugačije portili osim nočina na koji upravo partijemo. Na portalu www.radiojelsa.com objavljivot ćemo aktualne vijesti sa otoka Fora, pratit ćemo ča se dogođo, pensat na to koga tribo posebno pofolit, ali i spomenit da ništo ni kako tuko bit.

Priko naše stranice morete slušot muziku, a emisije koje smo pripremili će bit dostupne i priko našega SoundClouda, YouTubea i Facebooka. Digod ćemo govorit po našu, digod ćemo tako i pisat, a digod ćemo ipak pensat na to da nos tribo kapit i ostatak svita pa ćemo bit fini.

Imomo na pamet da volimo svoj otok, želimo da se čuje sve lipo ča se ovode dogođo, pratit ćemo glazbene novitode iz ostatka daržave, provat ćemo da čagod muzike uživo dojde ovo lito u Jelsu (ovisno o temu ča će bit sa koronon) i nodomo se da ćete uživat.

Ča god vos zanimo, dostupni smo priko This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i Facebooka. Jovte se slobodno, recte ča bi tribalo učinit veće, a čo manje i nojbitnije - uživojte u muzici od 0 do 24 ure!

Jadran, Đurđica, Dražen i Ana

Radio Jelsa

Audio, video i tekstualne sadržaje Radija Jelsa proizvodi Udruga za promicanje kulture "Jelsa".
O namaImpressum

Live Stream Radio Jelsa

Posjetitelji

Trenutni broj posjetitelja na stranici: 109